Ken je ook het probleem van overvolle prullenbakken en heb je geen idee wat je daarmee aan moet? Het is een veelvoorkomend probleem waar niemand zich aan durft te wagen. Bovendien is het legen van prullenbakken een vies klusje wat niemand van het kantoor wilt doen. Ook wij kampten op kantoor met te veel bedrijfsafval dat maar in de hoek bleef staan. Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een bedrijf die deze taak van je wilt overnemen. Mkb-afval verwerkt veel bedrijfsafval voor een allerlei organisaties. Wil je weten hoe je ervoor kan zorgen dat ze dat ook voor jou doen? Lees dan verder om erachter te komen.

Nooit meer een vies overhemd

Toen ik een keer het bedrijfsafval naar beneden moest sjouwen, scheurde er een vuilniszak open. Al het inhoud eindigde uiteindelijk op mijn nieuwe schoenen. Daar was ik niet zo blij mee, want die kon ik gelijk bij de rest van het afval neerzetten. Ik wilde dat dat me niet nog een keer zou overkomen, dus schakelde ik mkb-afval in. Want op het moment dat je het verwerken van bedrijfsafval uit handen geeft, zorg je ervoor dat je overhemd en je schoenen niet meer vies worden.

Morgen al een rolcontainer voor je deur

Heb je ook geen zin meer in de vervelendste en smerigste klus van je corvee? Schakel dan mkb-afval in voor de verwerking van je bedrijfsafval. Het is erg eenvoudig en het kan snel voor je geregeld worden. Je kan morgen al een rolcontainer voor je deur hebben staan. Bovendien is het goedkoper om je bedrijfsafval te laten ophalen door mkb-afval dan door de gemeente. Er zitten namelijk nergens verborgen kosten aan verbonden en het is maandelijks opzegbaar. Tevens kun je online eenvoudig de prijzen vergelijken en een abonnement afsluiten naar eigen wens. Je kan een pakket naar eigen voorkeur samenstellen en zelf bepalen hoe vaak de rolcontainer met bedrijfsafval geleegd moet worden.

Er valt een zware last van je af

Je houdt meer tijd over voor de belangrijkere dingen van je werk. Je kunt je tijd efficiƫnter indelen en je hoeft geen rekening meer te houden met het bedrijfsafval. Tevens kun je zelf bepalen hoe vaak de rolcontainer met bedrijfsafval geleegd moet worden. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd terecht bij mkb-afval met vragen met betrekking tot bedrijfsafval. Ben je benieuwd of het ook een oplossing is voor bij jou op kantoor? Voel je vrij om een kijkje te nemen op de website van mkb-afval.