Iedereen heeft weleens irritaties, zowel thuis als op de werkvloer loop je er weleens tegenaan.  Toegeven aan de irritaties en boos of somber worden heeft geen zin. Je kan je op zo een moment beter even focussen op iets anders. Zo verpest datgene wat j meemaakt je dag niet meteen en kun je gewoon verdergaan met alle andere dingen die nog moeten gebeuren (zoals je werk bijvoorbeeld). Je zal je niet altijd en overal maar vrolijk en blij kunnen voelen dus het hoort erbij. Vooral op een plek waar je vaker bent dan thuis is het meer dan normaal. Je moet er alleen volwassen mee om kunnen gaan en dan zit het goed.

Er ligt iets op je bureau

Het kan voorkomen dat je gewoon je dag niet hebt. Op zo een moment is alles tien keer zo erg. Als er dan ook iets op je bureau ligt dat niet van jouw is moet je echt je best doen om er niet snauwend iets uit te gooien. Je wordt er gewoon gek vak als  collega’s jouw bureau even gebruiken als tijdelijke opslagplaats voor dingen die ze prima op hun eigen bureau hadden kunnen laten.  Toch probeer je op een  zo lief mogelijke manier te vragen of ze dat de volgende keer niet kunnen doen.

Je kunt niet printen

De hp 301 cartridge schijnt weer eens op te zijn. Je vraagt je af of degene die verantwoordelijk is voor de inkopen zijn of haar werk wel doet. Hoe je nu dat document moet ondertekenen? Dat weet niemand, maar vandaag nog scannen gaat niet lukken. Waarschijnlijk ga je bij jezelf na of je die hp 301 cartridge niet toevallig bij de action kunt kopen, zodat je het zelf kunt kopen. Action heeft veel maar niet alles dus je weet dat je het kunt vergeten.

Het is hier geen concert

Een van je collega’s blijft maar zingen en denkt dat men er van geniet, maar eigenlijk is dat de reden dat iedereen met oortjes in aan het werk is. Het is niet per se vals, maar erg mooi zingt je collega ook niet.  Het is al vaker tegen de collega in kwestie gezegd, maar die schijnt zich er niets van aan te trekken. Moet je nu een andere plek zoeken of gewoon je gehoor blijven beschadigen met harde muziek in je oren? Jij weet het niet en wij ook niet. Kon jij één of meer van de irritaties herkennen dan wensen wij je succes op het werk.