In ons blog van vandaag lees je meer over een lederen tassenmerk. Simpelweg omdat we er fan van zijn! Deze tassen zijn ideaal voor zowel casual vrije tijd, als naar het werk.

Het is altijd ene goed idee om de investering te maken in een goede leren tas. Leer is ontzettend sterk materiaal, niet zo raar dat het al zo lang wordt gebruikt natuurlijk. Nu zijn er alleen wel een hele hoop merken te vinden, elk merk heeft wel weer zijn eigen voor en nadelen. Een van de betere soorten tassen die je kunt vinden zijn de Chabo bags. Wat is Chabo bags nu voor merk en wat zijn de voordelen van deze prachtige tassen? Dat gaan we eens beter bekijken in dit artikel!

Wat is Chabo bags voor merk?

Chabo bags is een merk wat nog niet zo lang in Nederland actief is, pas sinds 2010 om precies te zijn. ze maken de tassen voornamelijk in India, hier staan dan ook de werkplaatsen waar de Chabo bags in elkaar worden gezet. De tassen die hier gemaakt worden zijn altijd gemaakt van de best mogelijk kwaliteit, ze zijn namelijk van rundleer of van buffelleer. Dit is toch wel bijzonder, daarnaast zijn deze leersoorten een stuk steviger dan andere leersoorten.

Een bijzonder soort leer

Om nog even iets dieper in te gaan op het leer van Chabo bags, deze is gekenmerkt door de ruwheid. Ze zijn niet glanzend of iets dergelijks, de tassen die je hier vindt hebben dan ook een beetje een stoer uiterlijk. Ook zal je niet zo snel krassen zien door deze matte afwerking, voor alledaags gebruik is dit immers wel zo prettig. Het zou zonde zijn als je een nieuwe tas koopt waar gelijk een kras op komt. Al het leer van de Chabo bags is plataardig gelooid, dit wordt dan ook alleen gedaan met natuurlijke stoffen. Je bent dus ook nog eens goed bezig voor het milieu, zo kan jij ook veranderwoord gaan shoppen.

De Chabo bags voor een stoere uitstraling

De Chabo bags hebben een stoere uitstraling door de ruwheid, maar dit betekent niet dan het geen tassen zijn voor vrouwen. Deze handtassen zijn juist voor die vrouwen die wel eens een keer wat anders willen, niet iedereen houdt namelijk van die glanzende tassen. Door te kiezen voor de Chabo bags als alternatief is het veel makkelijker om jouw tassencollectie eens goed aan te vullen.