Iedereen heeft wel een paar schoenen in de kast liggen die enorm lekker zitten. Helaas zijn dit vaak de schoenen die hun beste tijd al wel gehad hebben en nodig vervangen moeten worden. Het kan dan weer een hele uitdaging zijn om dat geliefde paar te verplaatsen door een nieuw paar schoenen. Om je een handje op weg te helpen ga ik je vandaag vertellen over een favoriet merk van mij. Ik ga je van alles vertellen over Philippe Model en de bijzondere sneakers die zij maken. Dus ben je in de markt voor een nieuw paar sneakers die er netjes uitzien en comfortabel zitten? Lees dan snel verder en ontdek alles over Philippe Model!

Van hoedenmaker naar expert schoenmaker

Het ontstaan van het merk Philippe Model is zo uniek, dat ik daar toch even de tijd voor wil nemen in mijn blog over de schoenen van dit merk. Zo was de oprichter, Philippe Model, van origine een Franse hoedenmaker. Toen de Fransman aan het opgroeien was ging hij steeds vaker schoenen ontwerpen. Hierdoor besloot hij vele later, in 1981 om precies te zijn, een label op te richten met Paolo Gambato. Om te garanderen dat elk paar Philippe Model schoenen van hoogwaardige kwaliteit zijn, worden de schoenen van dit merk gemaakt in het vaderland van de ambacht. Juist! De schoenen komen uit Italië.

Handgemaakte Philippe Model sneakers

Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd waarom ik dan voor dit merk kies en waarom ik niet een ander label aanraad. Heel kort gezegd: de schoenen van Philippe Model zijn altijd zeer stijlvol. Elk paar schoenen wordt namelijk met de hand gemaakt van materialen die uiteraard van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor blijft de unieke, luxe look van deze schoenen gewaarborgd. De combinatie van echt vakmanschap en innoverende designs maakt het plaatje compleet. Als je sneakers zoekt met een luxe uitstraling, dan zoek je Philippe Model sneakers.

Uiteraard moeten sneakers ook gewoon lekker comfortabel zitten. Anders had je net zo goed nette herenschoenen aan kunnen trekken. Ook hier heeft Philippe Model rekening mee gehouden. De traditionele manier waarop elk paar schoenen wordt gecreëerd zorgt er namelijk ook voor dat ze goed kunnen letten op de details. Hierdoor hebben ze het onmogelijke toch kunnen realiseren. Philippe Model heeft het voor elkaar gekregen om sneakers op de markt te brengen die niet alleen stijlvol en elegant zijn. Deze sneakers zijn aan het einde van de dag nog echt comfortabele sneakers.